Echipa Pedersen & Partners din 34 de birouri se intilneste la Bucuresti

Bucuresti, Romania - Pedersen & Partners, companie internationala de executive search a sustinut intilnire anuala in Bucuresti, Romania pe data de 24 si 25 octombrie. Evenimentul a reunit partenerii si consultantii executive search a 34 de birouri detinute de firma. De asemenea au participat alti reprezentanti ai altor firme de executive search din Vestul Europei si SUA, cu care Pedersen & Partners a semnat acorduri de recrutare.

Poul Pedersen, fondatorul si Managing Partner a firmei Pedersen & Partners, a prezidat adunarea. “Acest eveniment este important prin faptul ca a reunit intreaga echipa, evaluand realizarile anului trecut si discutind despre viitoarea strategie a companiei,” – a comentat Pedersen.

Acest eveniment a coincis cu o miscare strategica importanta a firmei Pedersen & Partners. Compania si-a deschis primul sau birou in Orientul Mijlociu - in Dubai, Emiratele Unite ale Arabiei. Acest birou va fi un centrul de activitate pentru deservirea clienitor companiei si o viitoare dezvoltare in regiunile Orientului Mijlociu si Africa. De asemenea, in decursul ultimului an Pedersen & Partners a implementat schimbari organizationale care va permite consultantilor sa ofere clientilor serviicii de o calitate mai buna. Sporirea constanta a sistemului si a retelii informationale a centrelor companiei, de asemenea permit companiei sa aduca un raspuns mai rapid si astfel sa lucreze mai eficient cu clientii.

Mona Neagoe, Country Manager in Romania a sustinut o prezentare in perioada acestui eveniment referitor la atmosfera afacerilor si executive search in Romania. M.Neagoe a afirmat: “Alegerea Bucuresti-ului pentru evenimentul nostrul din acest an, a fost evidenta. Romania ocupa o pozitie de virf in Sud-Estul Europei si ramine a fi destul de atractiva pentru investitori, in timp ce si companiile romane se dezvolta dinamic si exploreaza pietele straine. Pedersen & Partners, cu extinsa sa prezenta internationala, se afla in prima pozitie de a facilita investorii romani sa caute Top profesionali din strainatate si de a ajuta investitorii straini sa atraga atentia executivilor cheie pentru a se concentra asupra afacerilor din Romania.“


Pedersen&Partners este o companie internationala de executive search. Este cea mai mare companie de acest tip din Centrul si Estul Europei, din punct de vedere al prezentei geografice. In acest moment, compania opereaza 34 de birouri detinute integral de in urmatoarele orase: Almaty, Atena, Baku, Belgrad, Bratislava, Bucuresti, Budapesta, Chisinau, Dubai, Helsinki, Istanbul, Kiev, Ljubljana, Minsk, Moscova, München, Nicosia, Praga, Riga, Sarajevo, Skopje, Sofia, Sankt Petersburg, Tallinn, Tashkent, Tbilisi, Teheran, Tel-Aviv, Tirana, Toronto, Viena, Vilnius, Varsovia si Zagreb. Firma este construita in jurul valorilor: Incredere – Cooperare – Profesionalism, care se aplica în interactiunea cu toti clientii si partenerii. 

Daca doriti un interviu cu reprezentantul Pedersen & Partners sau daca aveti alte media-solicitari, va rugam sa contactati:
Ms. Anastasia Alpaticova, Communications Manager