Ο Γιάννης Νακόπουλος Senior Consultant στην Pedersen & Partners

Αθήνα, Ελλάδα - Γιάννης Νακόπουλος αναλαμβάνει Senior Consultant στην Pedersen & Partners, κορυφαία διεθνή εταιρεία εξεύρεσης και επιλογής στελεχών. Στο νέο ρόλο του, ο κ. Νακόπουλος θα είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των σχέσεων με πελάτες, την εξεύρεση και επιλογή υψηλόβαθμων στελεχών, καθώς και την ανάπτυξη του Τομέα Ενέργειας και Βιομηχανίας, με έμφαση στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, στα πλαίσια του Industrial Practice Group της εταιρίας.

Ο κ. Νακόπουλος έχει εκτενή εμπειρία στο χώρο εξεύρεσης και επιλογής στελεχών, καθώς δημιούργησε τον Τομέα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας σε άλλη διεθνή συμβουλευτική εταιρία εξεύρεσης στελεχών στην Ελλάδα. Επίσης, έχει εργαστεί και ως σύμβουλος παρέχοντας υπηρεσίες εξεύρεσης στελεχών σε άλλη εταιρία στην Ελλάδα. Πριν ξεκινήσει την καριέρα του στο χώρο αυτό, ο κ. Νακόπουλος διετέλεσε Στέλεχος Ανθρώπινου Δυναμικού στην Οργανωτική Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, ενώ παλαιότερα εργάστηκε στο τμήμα Ποιότητας και Διαχείρισης Έργου στη Siemens Medical Devices & Solutions.

Ο κ. Ηρακλής Παπαδόπουλος, Country Manager Ελλάδας για την Pedersen & Partners δήλωσε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω με ιδιαίτερη χαρά τον Γιάννη στην ομάδα μας. Η πολύ καλή γνώση της αγοράς, η εμπειρία του σε τεχνικές θέσεις και γενικότερα θέσεις εξειδίκευσης, το ισχυρό δίκτυο επαφών και η επιχειρηματική σκέψη του θα ωφελήσουν σημαντικά τους πελάτες μας που αναζητούν στελέχη για στρατηγικούς ρόλους κλειδιά.»

Ο κ. Νακόπουλος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού. Επίσης, είναι κάτοχος DEUG στο Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο Pierre Mendes στη Γαλλία. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και νορβηγικά. 


Η Pedersen & Partners, κορυφαία διεθνής εταιρία εξεύρεσης και επιλογής στελεχών, διαθέτει ιδιόκτητα γραφεία σε 38 πόλεις παγκοσμίως: Αθήνα, Αλμάτυ, Μπακού, Βελιγράδι, Μπρατισλάβα, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κισινάου, Ντουμπάι, Ελσίνκι, Κωνσταντινούπολη, Γιοχάνεσμπουργκ, Κίεβο, Λιουμπλιάνα, Μινσκ, Μόσχα, Μόναχο, Νέο Δελχί, Λευκωσία, Πράγα, Ρήγα, Σαράγιεβο, Σκόπια, Σόφια, Αγία Πετρούπολη, Τάλιν, Τασκένδη, Τμπιλίσι, Τεχεράνη, Τελ Αβίβ, Τίρανα, Τορόντο, Ουλανμπατάρ, Βιέννη, Βίλνιους, Βαρσοβία, Ερεβάν και Ζάγκρεμπ. Εμπιστοσύνη - Επικοινωνία - Επαγγελματισμός είναι οι τρεις βασικές αρχές της εταιρίας, πάνω στις οποίες έχει δομηθεί, λειτουργεί και αναπτύσσεται και οι οποίες χαρακτηρίζουν τη σχέση της με τους πελάτες της και τα
στελέχη. 

Για συνέντευξη με εκπρόσωπο της Pedersen & Partners ή για άλλα θέματα που αφορούν τον Tύπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την:
κα. Anastasia Alpaticova, Διευθύντρια Επικοινωνίας