Pedersen & Partners promoveaza 3 noi Parteneri

Pedersen & Partners, cunoscuta firma de Executive Search, a anuntat astazi promovarea a trei noi parteneri si co-actionari ai Pedersen & Partners: Evita Lune, Mona Neagoe si Gautier Vasseur.

Pedersen & Partners opereaza ca parteneriat integrat, partenerii detinand 100% din compania mama, care la randul ei detine 100% din subsidiare. Toti Partenerii lucreaza in companie, in beneficiul clientilor si al executivilor.

Poul Pedersen, Managing Partner a afirmat: “Sunt incantat de promovarea Evitei, Monei si a lui Gautier ca Parteneri si actionari ai Pedersen & Partners. Datorita echipei excelente pe care o avem am construit o firma centrata pe calitate, cu 37 de birouri in 36 de tari. Cei trei noi Parteneri ne vor ajuta sa dezvoltam mai departe organizatia in aceeasi maniera. Toti trei au avut success in dezvoltarea unor relatii regionale solide si a unor portofolii de clienti stabile, contribuind in mod semnificativ la dezvoltarea Pedersen & Partners ca cea mai mare companie de Executive Search in Centrul si Estul Europei.”

Evita Lune a venit in Pedersen & Partners in 2005 si conduce Letonia si Estonia. Evita a avut un rol major in dezvoltarea proiectelor de recrutare de management in Tarile Baltice si in alte state unde compania actioneaza. Experienta anterioara a Evitei include trei ani ca Executive MBA Program Director pentru Stockholm School of Economics in Riga si sase ani cu Shell, in roluri de marketing management internationale in Riga, Budapesta si Bruxelles.

Mona Neagoe s-a alaturat echipei Pedersen & Partners la finalul anului 2005 ca si Country Manager Romania. Experienta ei anterioara include 10 ani de consultanta in Andersen si Ernst & Young. Mona a coordonat peste 100 de proiecte de recrutare in private equity, servicii financiare, consultanta, IT, FMCG, farma si industrie in Romania, Moldova, Serbia, Bulgaria, Ukraina si Ungaria. Mona lucreaza in biroul din Bucuresti si supervizeaza Serbia si Republica Moldova.

Gautier Vasseur este in Pedersen & Partners din 2003. Gautier a executat peste 150 de proiecte de recrutare pentru pozitii de top management in CEE, Rusia si CSI. El a inceput colaborarea cu Pedersen & Partners in biroul din Praga si ulterior a continuat in Moscova. Acum este in Almaty si dezvolta operatiunile firmei in Asia Centrala.


Pedersen & Partners este lider international in executive search. Operam 37 de birouri proprii in Almaty, Atena, Baku, Belgrad, Bratislava, Bucuresti, Budapesta, Chisinau, Dubai, Helsinki, Istanbul, Johannesburg, Kiev, Liubliana, Minsk, Moscova, Munchen, Nicosia, Praga, Riga, Sarajevo, Skopje, Sofia, St. Petersburg, Talin, Tashkent, Tbilisi, Teheran, Tel-Aviv, Tirana, Toronto, Ulanbator, Viena, Vilnius, Varsovia, Erevan si Zagreb. Valorile noastre Incredere - Relatii – Profesionalism se aplica in egala masura interactiunii cu clientii si cu executivii. 

Daca doriti un interviu cu unul din reprezentantii Pedersen & Partners sau aveti nevoie de alte detalii va rugam contactati:
Ms Anastasia Alpaticova, Communications Manager