Podjetje Pedersen & Partners je za direktorja podružnice v Sloveniji imenovalo Mateja Mraka

Ljubljana, Slovenija – V podjetju Pedersen & Partners, vodilni družbi za iskanje vodstvenih kadrov, so danes objavili imenovanje Mateja Mraka za direktorja podružnice v Sloveniji. V svoji novi vlogi bo g. Mrak odgovoren za vodenje odnosov s strankami in iskanje najvišjih vodstvenih kadrov.

Matej Mrak ima bogate izkušnje pri svetovanju, ocenjevanju in iskanju kadrov, saj je imel v preteklosti več vodstvenih položajev v panogi upravljanja in iskanja kadrov, nazadnje v Microsoftu, kjer se je poleg iskanja in razvoja talentov osredotočal na odličnost v vodenju in upravljanju. Uspešno je vodil mednarodne projekte iskanja kadrov na področju informacijske tehnologije, bančništva, turizma, proizvodnje, prodaje in neposrednega trženja na območju regije CEE.

»Matej prinaša bogate izkušnje in vzpostavljene odnose na slovenskem trgu, uspešne rezultate projektov iskanja kadrov in med strankami slovi kot izjemen svetovalec. Njegove izkušnje, strateški vpogled in praktični pristop nam in našim strankam prinašajo pomembno vrednost. Menim, da bo k naši regijski ekipi ogromno doprinesel in bo še naprej krepil naš položaj na trgu in tradicijo zagotavljanja visokokakovostnih storitev iskanja kadrov,« je povedal Todd Savidge, direktor, odgovoren za Hrvaško, Slovenijo ter Bosno in Hercegovino pri podjetju Pedersen & Partners.

G. Mrak je diplomiral iz sociologije, smer kadrovski menedžment, in zaključuje magisterij iz kadrovskega menedžmenta na Fakulteti za družbene vede Univerze v Ljubljani. Poleg slovenščine tekoče govori hrvaško, srbsko in angleško, sporazumeva se v nemščini in razume italijansko in češko.


O podjetju Pedersen & Partners
Pedersen & Partners je vodilna mednarodna družba za iskanje vodstvenih kadrov. Poslujemo v 46 lastnih poslovalnicah v 43 državah: Albanija, Armenija, Avstrija, Azerbajdžan, Belorusija, Bosna in hercegovina, Bolgarija, Kanada, Kolumbija, Hrvaška, Ciper, Češka republika, Egipt, Estonija, Finska, Gruzija, Nemčija, Grčija, Madžarska, Indija, Izrael, Kazahstan, Latvija, Litva, Makedonija, Moldavija, Mongolija, Nigerija, Poljska, Romunija, Rusija, Savdska Arabija, Srbija, Slovaška, Slovenija, Južna Afrika, Španija, Turčija, Ukrajina, Združeni arabski emirati, Velika Britanija in Uzbekistan. Naše vrednote – zaupanje, odnos, profesionalnost - veljajo za naš stik s strankami in vodstvenimi kadri. Več informacij o podjetju Pedersen & Partners lahko najdete na www.pedersenandpartners.com

Če bi radi opravili intervju s predstavnikom podjetja Pedersen & Partners oziroma imate druga vprašanja, povezanja z mediji, se obrnite na:
go. Evo Gregusovo, Vodja komunikacij