Sari Kumpulainen liittyy konsulttina liikkeenjohdon suorahakuihin erikoistuneen Pedersen & Partnersin Suomen yksikköön

Helsinki, Suomi - Pedersen & Partners, johtava kansainvälinenvsuorahakuihin erikoistunut yritys on tyytyväinen ilmoittaessaan että Sari Kumpulainen onvliittynyt konsultiksi Pedersen & Partnersin Suomen yksikköihin 2. marraskuuta 2010 lähtien.

Sari Kumpulaisella on yli 10 vuoden myynnin ja markkinoinnin kokemus yrityksistä kuten Ilmailulaitos, Elfving, Mediverkko ja viimeisempänä Barona Hoiva jossa hän oli vastuussa yrityksen strategisesta ja operatiivisesta toiminnasta yksityiselläl sosiaali- ja terveystoimialalla.

“Toivotan Sarin tervetulleeksi meidän kansainväliseen tiimiimme. Hänen käytännön johtamiskokemus sekä alueellinen liiketoiminnan ymmärtämys auttavat meitä vielä paremmin palvelemaan Suomessa jo toimivia kuin myös Suomeen tulevia yrityksiä liikkeenjohdon suorahakutoimeksiannoissa. - kommentoi Kristina Vaivadaite, Pedersen & Partnersin osakas.

Kumpulainen on koulutukseltaan tradenomi ja hänellä on opintoja psykologiasta ja sosiaalipsykologiasta. Hänellä on myös johtamisen ja mainosalan tutkinto. Sari puhuu äidinkielensä suomen lisäksi sujuvaa englantia ja pystyy kommunikoimaan myös ruotsiksi ja tarvittaessa saksaksi.


Pedersen & Partners on johtava kansainvälinen liikkeenjohdon suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimistojamme on 39 eri maassa seuraavilla paikkakunnilla: Almaty, Ateena, Baku, Belgrad, Berliini, Bratislava, Bukarest, Budapest, Chisinau, Dubai, Helsinki, Istanbul, Johannesburg, Kiev, Lagos, Ljubljana, Minski, Moskova, New Delhi, Nicosia, Praha, Riika, Sarajevo, Skopje, Sofia, Pietari, Tallinna, Tashkent, Tbilisi, Tehran, Tel-Aviv, Tirana, Toronto, Ulaanbaatar, Wien, Vilna, Varsova, Yerevan and Zagreb. Meidän arvomme Luottamusta – Suhdetta – Ammattimaisuutta sovelletaan vuorovaikutukseen asiakkaidemme kuin myös liikkeenjohdon ammattilaisten välillä. 

Jos haluat tehdä haastattelun Pedersen & Partnersista tai jos sinulla on muita media-asioita, ole hyvä ja ota yhteys: 
Ms. Anastasia Alpaticova, Viestintäpäällikkö.