Internationaal Executive Search bureau Pedersen & Partners opent kantoor in Amsterdam

Share: 

9 januari 2017 – Amsterdam – Pedersen & Partners is trots haar nieuwe kantoor in Amsterdam te openen. Sinds de oprichting in 2001 is Pedersen & Partners, met 56 eigen kantoren in 52 landen, uitgegroeid tot een erkende aanbieder van internationale executive search services in Europa, Midden Oosten, Azië, Afrika en Noord- en Zuid America. Bij Pedersen & Partners werken consultants wereldwijd als één team, in één wereldwijd profit center; een werkelijk geïntegreerd executive search bureau. Ons credo: ONE WORLD. ONE TEAM. LEADERS IN EMERGING TALENT.

Poul Pedersen, oprichter en Managing Partner: “We starten het kantoor in Amsterdam met vier gedreven en ervaren Executive Search professionals die klaar staan om Nederlandse en internationale opdrachtgevers van Pedersen & Partners kwalitatief hoogstaande service te verzekeren.”

Het team van ervaren search professionals dat het Amsterdamse kantoor gaat opstarten heeft samen opgeteld meer dan 75 jaar Executive Search expertise in een breed scala aan sectoren:

Lydia van der Meulen wordt Country Manager Nederland. Mw. Van der Meulen heeft 20 jaar internationale ervaring in Executive Search in Life Sciences, Food, Industrie en Agribusiness. Ze zal ook leidinggeven aan de Pedersen & Partners’ Life Sciences practice in Nederland, België en Duitsland.

Marnix Lamberts, Client Partner en Global Head van de Transport & Logistics Practice, brengt jarenlange ervaring in internationale executive search in Maritime & Logistics, Engineering & Dredging, Food, en Agribusiness in zowel opkomende als ontwikkelde markten. De heer Lamberts zal vanuit Amsterdam de nieuwe Global Logistics Practice gaan opzetten en leiden.

Maarten Passtoors, Client Partner, kan putten uit twee decennia ervaring als partner en Country Manager Nederland van een van ‘s werelds grootste Executive Search netwerken. Hij is deskundig in executive search in de Industriële sector, en daarnaast ook in Technologie en Consumenten Producten.

Jurga Baltram, Consultant, keert terug bij Pedersen & Partners na haar eigen recruitment boutique in Amsterdam te hebben gerund. Voor ze in 2013 naar Nederland verhuisde, heeft Mw. Baltram vijf jaar in Pedersen & Partners’ kantoor in Vilnius, Lithouwen, gewerkt. Met haar ruime kennis en eerdere ervaring binnen Pedersen & Partners zal ze ervoor zorgdragen dat nieuwe opdrachtgevers volledig toegang krijgen tot de wereldomvattende expertise van dit geïntegreerde search bureau.

Lydia van der Meulen: “17 jaar na oprichting heeft Pedersen & Partners 56 kantoren wereldwijd. Samen met mijn collega’s van het kantoor Amsterdam ben ik trots om Pedersen & Partners in Nederland te introduceren en om deel uit te maken van de verdere internationale groei van dit werkelijk geïntegreerde executive search bureau. Bij Pedersen & Partners staan opdrachtgevers centraal, en het heeft een team van enthusiaste, ervaren en ondernemende professionals in de meest dynamische markten. Als ervaren search professionals kijken we ernaar uit om de internationale expertise en competentie van Pedersen & Partners in opkomende markten naar Nederland te brengen. De kernwaarden – Trust, Relationship and Professionalism – worden nageleefd in contacten met klanten, kandidaten en collega’s.”

Pedersen & Partners Amsterdam  is gevestigd:
Infinity Building
Amstelveenseweg 500
1081 KL Amsterdam
The Netherlands
T  +31 20 800 6520
E: Amsterdam@pedersenandpartners.com


Pedersen & Partners is een toonaangevend internationaal Executive Search bureau met 56 eigen kantoren in 52 landen in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, en Noord- en Zuid Amerika. Onze kernwaarden – Trust, Relationship and Professionalism – zijn van toepassing op al onze contacten, met opdrachtgevers en met executives. Meer informatie over Pedersen & Partners vindt u op: www.pedersenandpartners.com

Als u een interview wilt met een vertegenwoordiger van Pedersen & Partners of als u andere media-gerelateerde vragen heeft, dan verzoeken we u om contact op te nemen met: Diana Danu, Marketing & Communications Manager,  

Press ReleasesAmsterdamNetherlands