Paul Inman posiluje tým Pedersen & Partners v České Republice

19 ledna 2015 – Praha, Česká Republika - Pedersen & Partners, jedna z největších mezinárodních společností zabývajících se obsazováním klíčových manažerských pozici (Executive Search) s 53 pobočkami v 50 zemích světa, dnes oznámila posílení svého pražského týmu o nového seniorního konzultanta Paula Inmana.

Paul Inman působil více než 25 let v oblasti profesionálních služeb a zastával manažerské pozice v poradenských společnostech PwC a Ernst & Young v Praze a v předchozích letech také v několika poradenských firmách v Londýně. Před svým příchodem do společnosti Pedersen & Partners působil na pozici zástupce finančního ředitele v koncernu AAA Auto. Paul Inman získal rozsáhlé zkušenosti v oblasti automobilového maloobchodu, sdílených služeb, leasingu, faktoringu, spotřebitelských půjček a profesionálních služeb poskytovaných nadnárodním a domácím klientům činným v oblasti průmyslu, finančních služeb, nemovitostí, farmaceutického průmyslu, zábavního průmyslu a potravinářství. 

“Pedersen & Partners je dynamická společnost, která má v České republice a v celém středoevropském regionu výbornou pověst. Její tým je vysoce ceněn pro svou profesionalitu a odborné zkušenosti. Rád přispěji svým dílem a zkušenostmi ke zvýšení spokojenosti jejích klientů a je mi ctí, že mohu být součástí jejího týmu,” dodal Paul Inman, Principal ve společnosti Pedersen & Partners.

“Vítáme Paula v našem týmu a jsme přesvědčeni, že jeho mezinárodní přesah a dosavadní zkušenosti získané v regionu CEE & západní Evropy přinesou naší společnosti konkurenční výhodu a prospěch našim domácím i zahraničním klientům,” řekla Petra Grabmayer, Partnerka & Country Manažerka pro Českou republiku ve společnosti Pedersen & Partners.


Pedersen & Partners je přední mezinárodní společnost působící v oblasti executive search. Vlastníme 53 poboček ve 50 zemích: v Evrope,  v Africe, v Asii a v Americe. Naše hodnoty, jimiž jsou důvěra, vztahy a profesionalita, platí v komunikaci s klienty i s vedoucími pracovníky. Další informace o společnosti Pedersen & Partners jsou k dispozici na adrese www.pedersenandpartners.com

Pokud máte zájem uskutečnit rozhovor se zástupcem společnosti Pedersen & Partners nebo máte jiné mediální požadavky, kontaktujte prosím: Mark Anderson, Marketing & Communications Manager, na adrese: mark.anderson@pedersenandpartners.com

Download the original in PDF: