Pedersen & Partners Baltijas komandai pievienojas divi klientu direktori

2015 gada 13 janvārī – Rīga – Pedersen & Partners vadošās augsta līmeņa vadītāju meklēšanas kompānijas, kas sniedz pakalpojumus 53 birojos 50 valstīs, Baltijas komandai pievienojas divi nozares profesionāļi – Pasi Hartunens (Pasi Harttunen) Igaunijā un Kaspars Kauliņš Latvijā, kuri uzsāks darbu kā klientu direktori.

Pasi Hartunens veidoja karjeru līderības un personāla atlases jomā kopš 2004.gada. Šajā periodā viņš ir ieņēmis direktora un valdes priekšsēdētāja amatus plaši pazīstamos konsultāciju uzņēmumos Baltijā un Somijā. Līdz tam Hartunena kungs uzkrāja pieredzi finanšu sektorā kā uzņēmuma Sampo-Leonia reģionālais viceprezidents Somijā un If P&C Insurance attīstības direktors un valdes loceklis Igaunijā. Hartunena kungs ir arī Somijas-Lietuvas Tirdzniecības kameras valdes priekšsēdētājs.

Kaspars Kauliņš ir nozares eksperts ar vairāk kā 20 gadu pieredzi vadītāju atlasē, personāla vadībā un stratēģisko biznesa konsultāciju sniegšanā. Savas karjeras laikā Kauliņa kungs ir ieņēmis vadošos amatus dažādu nozaru uzņēmumos: patēriņa preces, finanšu pakalpojumi, profesionālās konsultācijas, IT un telekomunikācijas, kā arī ir bijis reģionālā vadītāju atlases uzņēmuma Fontes vadītājs un padomes priekšsēdētājs Latvijā. Kauliņa kungam ir ievērojama pieredze personāla vadībā, kas tika uzkrāta uzņēmumos Hansabank, Swedbank un SPI.

“Pasi un Kaspara pievienošanās komandai ir nozīmīgs solis mūsu ietekmes palielināšanai Baltijā. Abi ir pieredzējuši speciālisti, kas reģionālajā līmenī sasniedza ievērojamus rezultātus. Pasi ir apveltīts ar izcilām attiecību vadīšanas spējām, izpratni par stratēģisko vadīšanu un padziļinātām zināšanām finanšu un konsultāciju vadības jomā. Savukārt, Kasparam ir uzkrāta vērtīga pieredze un zināšanas par tām nozarēm, kas Baltijas reģionā  ir vislabāk attīstītas.  Kaspars ir apliecinājis sevi kā ilggadējs reģionālā vadītāju atlases uzņēmuma vadītājs un priekšsēdētājs. Esmu pārliecināta, ka jaunie komandas biedri nodrošinās mūsu klientiem visaugstākos kvalitātes standartus vadītāju atlasē”, atzīst Evita Lune, Partnere un Latvijas uzņēmuma vadītāja.


Pedersen & Partners ir viena no vadošajām augsta līmeņa vadītāju meklēšanas kompānijām pasaulē un vienīgā 100 % integrētā starptautiskā atlases kompānija Latvijā. Uzņēmums sniedz pakalpojumus 53 birojos 50 valstīs - Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā, Āzijā un Amerikā. Pedersen & Partners ir vadošais uzņēmums Latvijā savā nozarē, kas veiksmīgi darbojas Latvijas tirgū jau 10 gadu. Plašāka informācija par uzņēmumu: www.pedersenandpartners.com

Kontaktpersona mediju pieprasījumiem: Marks Andersons (Mark Anderson), Mārketinga un komunikāciju vadītājs, Pedersen & Partners, mark.anderson@pedersenandpartners.com

Download the original in PDF: