Pedersen & Partnersi Eesti esinduse juhiks sai Kaspars Kauliņš

3 september 2015, Tallinn, Eesti – Rahvusvahelise juhtide sihtotsingu firma Pedersen & Partners Eesti esinduse juhina asus tööle Kaspars Kauliņš. Pedersen & Partners on juhtide sihtotsingu alal üks juhtivaid ettevõtteid, 50 riigis tegutseb 54 esindust.

Kaspars Kauliņšil on enam kui 20-aastane kogemus juhtide sihtotsingu, organisatsiooni arendamise, personalijuhtimise ja strateegilise ärikonsultatsiooni alal. Oma karjääri jooksul on ta olnud mitmetes juhiametites tarbekaupade, finantsteenuste, ärinõustamise ning IT ja telekommunikatsiooni vallas. Muuhulgas on ta juhtinud Eesti ärikeskust Riias, juhtide sihtotsingu firmat, olnud personalidirektor Hansapangas ning SPI Grupis, samuti äriarenduse direktor regiooni suurimas IT- ja tekommunikatsioonifirmas.  Enne Pedersen & Partnersiga liitumist töötas ta juhtimis- ja strateegiakonsultandina Läti ühes suurimas koolitusfirmas.  Kaspars Kauliņš on ka strateegilise personalijuhtimise õppejõud Riias asuvas Stockholm School of Economics’is.

„Näen, et Kesk- ja Ida-Euroopas on talendijuhtimise alal veel väga palju ära teha. Pedersen & Partners on toonud neile turgudele oma põhjalikud teadmised ja võrgustiku.  Mul on hea meel töötada koos rahvusvahelise meeskonnaga, kes on juba aastaid oma professionaalsust tõestanud. Mulle sobivad selle meeskonna tööprintsiibid ja standardid,“ kommenteeris Pedersen & Partnersi Eesti esinduse juht Kaspars Kauliņš. „Eesti esindus tähistas tänavu oma kümnendat aastapäeva. Ma olen tänulik võimaluse eest töötada koos siinse tiimiga selle nimel, et viia juhtide sihtotsing järgmisele tasandile nii Eesti-siseselt kui rahvusvaheliselt,“ lisas ta.

„Balti riikides on Kaspars juhtide sihtotsingu, juhtimise ja organisatsiooni arendamise alal tunnustatud ekspert. Tänu Tartu ja Kopenhaageni ülikoolidest saadud teadmistele  ja töökogemusele on ta meile  tiimile suurepärane täiendus. Ning kuigi Kaspars on meie ettevõttes suhteliselt uus inimene, on ta edukalt toime tulnud juba mitmete keeruliste juhtide otsingutega. Olen kindel, et tema teadmised ja kogemused erinevatest valdkondadest koos tema erakordse keeleoskusega – ta räägib 8 keelt, sealhulgas eesti keelt – võimaldab pakkuda meie Kesk- ja Ida-Euroopa ning rahvusvahelistele klientidele parimat talentide leidmise, hoidmise ja arendamise lahendusi,“ lisas Evita Lune, Pedersen & Partnersi partner ning Läti esinduse juht.


Pedersen & Partners on juhtiv rahvusvaheline juhtide sihtotsingu firma, mis tegutseb 54 esinduses 50 riigis Euroopas, Lähis-Idas, Aafrikas, Aasias ja Ameerikas. Ettevõtte väärtusi – udaldusväärsus, suhete hoidmine ja professionaalsus – järgitakse nii suhtluses klientidega kui ka ettevõtte juhtimisel. Rohkem infot Pedersen & Partnersi kohta leiate veebilehelt www.pedersenandpartners.com

Intervjueerimise soovi korral, samuti teiste meediaga seotud  küsimuste puhul, palun kontakti võtta ettevõtte marketingi- ja kommunikatsioonijuhiga: Diana Danu, diana.danu@pedersenandpartners.com
 

Download the original in PDF: