Η Χριστιάνα Κυριάκου αναλαμβάνει Country Manager της Pedersen and Partners για την Κύπρο

4 Αυγούστου 2015, Λευκωσία, Κύπρος − Η Pedersen & Partners, μια κορυφαία διεθνής εταιρεία Executive Search με 53 εξ-ολοκλήρου ιδιόκτητα γραφεία σε 50 χώρες, ανακοίνωσε σήμερα το διορισμό της Χριστιάνας Κυριάκου ως Country Manager Κύπρου.

Η κα Κυριακού έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε Human Resources, Talent Acquisition & Performance Management. Απέκτησε εκτενή εμπειρία σε Executive Search υπηρετώντας σε θέσεις κλειδιά σε κορυφαίες διεθνείς και τοπικές επιχειρήσεις συμβούλων και έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανάπτυξη αποτελεσματικών στρατηγικών εξεύρεσης και επιλογής στελεχών, υλοποιώντας προγράμματα κατάρτισης & ανάπτυξης καθώς και προγράμματα succession planning. Πριν την ένταξή της στην ομάδα της Pedersen & Partners, η κα Κυριακού εργάστηκε ως Διευθύντρια Προσλήψεων για μια διεθνή Συμβουλευτική Εταιρεία Υπηρεσιών Ανθρωπίνων Πόρων. Ήταν υπεύθυνη για την ίδρυση του γραφείου της Κύπρου, ενός κορυφαίου Διεθνούς Ομίλου Εξεύρεσης Ανθρωπίνων Πόρων, όπου είχε την ευθύνη όλης της διαδικασίας  πρόσληψης και ήταν υπεύθυνη για την ανάπτυξη και την εκτέλεση στρατηγικών εξεύρεσης στελεχών στη Δυτική και την Κεντρική Ευρώπη καθώς και τη Μέση Ανατολή.

«Είμαι ευτυχής που γίνομαι μέλος του διεθνούς δικτύου της Pedersen & Partners και που θα συμβάλω στη συνεχή εφαρμογή των προτύπων της εταιρείας σε σύνθετα έργα Εxecutive Search. Θα συνδυάσω την συσσωρευμένη επαγγελματική μου εμπειρία με αυτή των συναδέλφων μου παγκοσμίως, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα λαμβάνουν την υψηλότερη προστιθέμενη αξία από τις υπηρεσίες μας» δήλωσε η Χριστιάνα Κυριάκου, Country Manager της Pedersen & Partners Κύπρου.

«Καθώς μεγαλώνουμε διεθνώς ως εταιρία, φροντίζουμε παράλληλα να ενισχύουμε στρατηγικά την παρουσία μας σε κάθε χώρα. Τα επιτεύγματα της Χριστιάνας στους τομείς της στρατηγικής των επιχειρήσεων και της συμβουλευτικής σε θέματα Human Resources, Talent Acquisition and Performance Management, επιβεβαιώνουν την προσήλωσή της στους συγκεκριμένους τομείς και αναδεικνύουν το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στην ευρύτερη περιοχή καθώς και διεθνώς. Η Χριστιάνα έχει άριστη γνώση αρκετών κλάδων της αγοράς και είμαστε πραγματικά ευτυχείς που ενδυναμώνει περαιτέρω την ομάδα της Κύπρου,» πρόσθεσε ο Ηρακλής Παπαδόπουλος, Περιφερειακός Διευθυντής της Pedersen & Partners,  που επιβλέπει τα γραφεία της εταιρείας στην Αλβανία, την Κύπρο και την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.


Η Pedersen & Partners είναι μια κορυφαία διεθνής εταιρεία Executive Search. Λειτουργούμε 53 εξ-ολοκλήρου ιδιόκτητα γραφεία σε 50 χώρες σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία και την Αμερική. Εμπιστοσύνη - Επικοινωνία - Επαγγελματισμός είναι οι τρεις βασικές αρχές της εταιρείας, οι οποίες χαρακτηρίζουν τη σχέση της με τους πελάτες της και τα στελέχη. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Pedersen & Partners μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας: www.pedersenandpartners.com

Αν θέλετε να διεξάγετε μια συνέντευξη με έναν εκπρόσωπο της Pedersen & Partners, ή έχετε κάποια άλλα αιτήματα που σχετίζονται με τα μέσα ενημέρωσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: Diana Danu, Marketing Communications Manager και στην ηλεκτρονική διεύθυνση:diana.danu@pedersenandpartners.com

Download the original in PDF: